Een snelbouw woning van variahuis

Wilt u snel een nieuwe woning laten bouwen? VARIAhuis realiseert dit graag voor u met een prachtige snelbouw woning. VARIAhuis opereert met zeven typen woningen op de markt, al deze woningen zijn geheel naar eigen inzicht in te richten. Ze zijn traditioneel gebouwd met degelijke materialen en zijn binnen 3 tot 4 maanden gereed, zodat u een echte snelbouw woning krijgt. Onze snelbouw woning wordt door heel Nederland gerealiseerd.

Kies voor VARIAhuis

VARIAhuis is een onderdeel van het allround bouwbedrijf ter Harmsel, gevestigd in Rijssen. Wij realiseren nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Wij begeleiden u vanaf de eerste tekening tot aan de oplevering van de woning. Ook regelen wij alle vergunningen omtrent de bouw. Wij leveren een totaalproduct en nemen u de zorgen van een snelbouw woning van A tot Z uit handen.
 

Welke voordelen heeft snelbouw?

Het belangrijkste voordeel van snelbouw is dat u minder lang hoeft te wachten op uw nieuwe woning. Dit kan allerlei andere praktische en financiële voordelen met zich meebrengen. Het kan bijvoorbeeld betekenen dat u minder overbruggingskrediet nodig heeft, of dat u minder lang in een tijdelijk onderkomen hoeft te bivakkeren.
Bij snelbouw zijn de bouwkosten niet altijd lager dan bij langere bouwtrajecten. De bouwkosten van uw nieuwe woning hangen meer af van het volume, de indeling, de bouwstijl, de bouwmaterialen en de afwerking van uw woning dan van de gekozen bouwmethode.
 
Een woning aanschaffen is geen broodje kopen. U zult de bouwtijd vast minder belangrijk vinden dan bijvoorbeeld de locatie, het volume, de indeling en de bouwstijl van uw woning. Maar waar we u als Variahuis kunnen helpen om het bouwproces te versnellen, zullen we dat niet laten.
 
Het traject van ontwerp tot oplevering omvat meer dan alleen de bouwtijd. Er is ook tijd gemoeid met het ontwerp, het aankopen van een bouwkavel en het traject van vergunningverlening. U kunt ook deze voorbereidende fasen van uw bouwproject uit handen geven aan Variahuis. Dankzij onze contacten met projectontwikkelaars, perceeleigenaren en vergunningverleners kunnen we deze stappen relatief snel nemen. Zodat snel bouwen ook echt snel leveren wordt!
Wanneer u één van onze zeven woningtypes als uitgangspunt kiest, kunnen we uw nieuwe woning binnen drie tot vier maanden opleveren. Het door u gekozen woningtype wordt dan geheel naar uw smaak en inzichten ingericht.
 

Modulair bouwen en snelbouw

Elk huis bestaat uit een aantal vakjes. Deze vakjes noemen we modules. Een module is een onderdeel dat in elke woning nodig of mogelijk is. Bij modulair bouwen wordt een aantal details per module steeds op dezelfde manier uitgevoerd. Hierdoor kan het bouwproces efficiënt worden ingericht. Maar dat niet alleen: omdat de modules in elke woning passen, kunt u uw eigen huis met behulp van deze modules flexibel laten samenstellen en ontwerpen. Dit levert u als klant zowel efficiëntie als flexibiliteit op.
 
Bij Variahuis kunnen we dankzij modulair bouwen het bouwproces van uw woning efficiënt inrichten. Zo hanteren we bij de maatvoering per module een vast stramien. Onze prefab betonvloeren bijvoorbeeld hebben een vaste moduulmaat van 1.20 meter. In combinatie met een aantal kleinere afmetingen (zogenoemde pasplaten) kunnen we deze vloeren in vrijwel elke gewenste maat opleveren. Prefab vloeren kunnen we in grotere aantallen en op voorraad produceren. Met als resultaat lagere kosten en kortere levertijden. Voordelen waar u als klant direct van profiteert.
 
Dankzij onze modulaire aanpak kunt u uw droomhuis niet alleen efficiënt, maar ook flexibel samenstellen. Op die manier kunt u de voordelen van verschillende woningtypes en bouwstijlen met elkaar combineren. Voorbeelden van modules waarmee u uw woning een geheel eigen uitstraling kunt geven:

  • vloeren
  • wanden
  • dakconstructies
  • dakkappellen
  • erkers. 

Al bij uw eerste kennismaking met ons zit u met onze ontwerper aan tafel. Hij neemt uw wensen met u door en maakt samen met u een ontwerp op maat, afgestemd op de moduulmaten.
 
Prefabricage en snelbouw
Bij een traditionele manier van bouwen worden alle bouwmaterialen geleverd op de bouwplaats. Op die manier kan het huis ter plekke gemetseld en getimmerd worden. De bouwvakkers pakken dit beetje bij beetje op. Het in goede lijnen laten lopen van het bouwtraject in combinatie met de tijdige levering van materiaal, kan logistiek complex worden. Bij traditionele bouw heeft u dus kans op fouten en kost u meer tijd.
 
Bij prefabricage (prefab bouw) heeft u de mogelijkheid om de volgende onderdelen te laten fabriceren in de fabriek:

  • buitenmuren
  • binnenmuren
  • dakopbouw
  • vloeren

De Prefab onderdelen worden nauwkeurig afgestemd op elkaar tijdens de fabricage. Zo passen ze met alle zekerheid naadloos op elkaar op de bouwplaats. De montage gaat daardoor stukken sneller.
 
De stelling van Variahuis is: prefab waar het kan en traditioneel waar het moet.
Bij Variahuis passen we Prefab toe om snelheid en kwaliteit te bevorderen en kosten te besparen. Wij zetten vooral wanden, vloeren, daken en kozijnen in om de snelheid te bevorderen. 

Laat u adviseren door Variahuis over een eigen woning met een ontwerp dat zowel qua bouwstijl als praktische eisen het beste bij uw wensen en situatie past. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij maken graag kennis met u! 

ONTZORGD UW EIGEN HUIS BOUWEN

Uw eigen huis bouwen is makkelijker dan het lijkt, wanneer u een betrouwbare aannemer heeft. VARIAhuis begeleidt u graag als u zelf uw huis wilt bouwen en biedt een totaalpakket van diensten aan: van ontwerp tot oplevering. Voor de realisatie van uw huis geeft VARIAhuis een vaste prijs, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. En ook de nodige vergunningen worden door VARIAhuis geregeld. Zo kunt u zonder zorgen u uw eigen huis bouwen.


Snel naar:

• Duurzaam bouwen

• Modulair bouwen

• Catalogusbouw

• Houtskeletbouw

• Herenhuis bouwen

• Passief bouwen

• Ecohuis bouwen

• Amerikaans huis bouwen

• Energiezuinig bouwen

• Ecologisch bouwen

• Klein huis bouwen

• Ondergronds bouwen

• Noors huis bouwen

• Traditioneel bouwen

Zelf een vraag stellen?