ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN PREFAB WONINGEN

Een belangrijke mijlpaal in uw leven is waarschijnlijk de aankoop van uw eigen huis. De woning moet aansluiten bij uw toekomstplannen en moet u ‘als gegoten zitten’. En het oog wil natuurlijk ook wat. Uw eigen huis moet dus aan specifieke verwachtingen voldoen, maar het vinden van de juiste match valt niet altijd mee. 
Vraag nu een gratis brochure aan
VARIAhuis bouwt prefab woningen: op maat gemaakt geheel naar uw wensen. Iets voor u?

Een woning op maat

Prefab woningen worden met voorgefabriceerde onderdelen gemaakt. De voordelen zijn duidelijk: een snelle bouw en oplevering, relatief lage kosten. VARIAhuis ontwerpt en bouwt prefab woningen en is de ideale aannemer voor iedereen die snel zijn eigen woning wil bouwen. VARIAhuis biedt een totaalpakket aan diensten. Niet alleen ontwerp en oplevering, maar ook vergunningen worden geregeld. VARIAhuis werkt samen met Vereniging Eigen Huis om de kwaliteit van de prefab woningen te garanderen. En door een vaste prijsopgave voor aanvang van de bouw komt u niet voor financiële verrassingen te staan.


Bekijk meer gerealiseerde woningen

PREFAB WONINGEN BOUWEN VOLGENS EEN STAPPENPLAN

Heeft u interesse in één van de prefab woningen van VARIAhuis? Dan gaat u eerst op zoek naar een bouwkavel. Eventueel kunt u hier de expertise en ervaring van VARIAhuis al inschakelen, zodat de mogelijkheden van het kavel goed inzichtelijk worden. U wilt natuurlijk op een locatie zitten waar u de rest van uw leven kan blijven.


Het bouwen van uw nieuwe prefab woning heeft als voordeel dat u zelf betrokken wordt bij het ontwerpen van uw huis. U geeft uw verwachtingen en wensen aan op het gebied van kamerverdeling en uitstraling.

Op basis daarvan maakt de architect van VARIAhuis vrijblijvend een schets van uw droomhuis en wordt een richtprijs gegeven. Als de schets, prijs en samenwerking aan uw verwachtingen voldoen, wordt een samenwerkingsovereenkomst opgesteld en ondertekend.

De schetsen worden, in nauw overleg met u, uitgewerkt tot definitieve ontwerpen voor interieur en exterieur. VARIAhuis regelt ook het verkrijgen van een bouwvergunning. Nadat deze is afgegeven, kan de bouw van uw huis beginnen.


Bekijk meer gerealiseerde woningen


Het bouwen van prefab woningen gebeurt snel en vakkundig. Vaak kan er binnen een half jaar al opgeleverd worden. Uw zult snel al zien hoe uw droomwoning zijn gebouwd wordt. Vanzelfsprekend voldoet uw huis aan de hoogste kwaliteit, gewaarborgd door Vereniging Eigen Huis!
Ontdek de voordelige prijs van de prefab woningen van Variahuis

Neem nu snel contact op »

Deze pagina werd gevonden op: Prefab woningen, prijs prefab woningen, prefab woningen prijs, prijzen prefab woningen, prefab woningen prijzen, kosten prefab woningen, prefab woningen kosten

ONTZORGD UW EIGEN HUIS BOUWEN

Uw eigen huis bouwen is makkelijker dan het lijkt, wanneer u een betrouwbare aannemer heeft. VARIAhuis begeleidt u graag als u zelf uw huis wilt bouwen en biedt een totaalpakket van diensten aan: van ontwerp tot oplevering. Voor de realisatie van uw huis geeft VARIAhuis een vaste prijs, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. En ook de nodige vergunningen worden door VARIAhuis geregeld. Zo kunt u zonder zorgen u uw eigen huis bouwen.


Snel naar:

• Duurzaam bouwen

• Modulair bouwen

• Catalogusbouw

• Houtskeletbouw

• Herenhuis bouwen

• Passief bouwen

• Ecohuis bouwen

• Amerikaans huis bouwen

• Energiezuinig bouwen

• Ecologisch bouwen

• Klein huis bouwen

• Ondergronds bouwen

• Noors huis bouwen

• Traditioneel bouwen

Zelf een vraag stellen?