ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Onze referenties

Lees de reactie van onze klanten over VARIAhuis. Bent u ook enthousiast? Vertel het ons en anderen, schrijf een bericht.

Barto en Kom

28 december 2017 Beste Erik, Eelco, Arnoud en Henk,

Jullie zijn wellicht al aan de kerstvakantie begonnen, maar we vinden het einde van het jaar een mooi moment om een bedankje te sturen.

Jullie, iedereen bij Variahuis en de onderaannemers hebben ervoor gezorgd dat we er met kerst warm bijzitten in ons nieuwe huis.

Het voortraject vanaf April 2016 was eerst een leuk creatief proces en toen bleek het budget niet gehaald te kunnen worden. Je had eenvoudig kunnen zeggen ‘dit is het’, want aanvragen waren er genoeg voor jullie. Maar jij, Eelco, wilde graag de tijd nemen voor een gesprek met calculatie op tafel. Het pakte positief uit, waardoor we ja konden zeggen.

Het uitwerken daarna met vergunningsverlening in November 2016 was efficiënt en toen bleek al dat jullie goed plannen en de markt in de gaten houden. Materialen moesten eerder besteld worden doordat levertijden opliepen. Ons werd gevraagd bepaalde punten af te stemmen, zodat ze op tijd op de bouwplaats zouden zijn.

Vanaf 1 maart ging het echt los: palen boren, fundering, lijmen binnenmuren, steigers, dak plaatsen, metselen, installaties, afwerken.
En geen probleem dat wij alvast aan het werk wilden met enkele werkzaamheden (schilderen op de steiger, werkzaamheden in de badkamer). Gebruikelijk is dit zeker niet, maar wederzijds vertrouwen was er.

14 juli officiële oplevering, maar wij waren al volop aan het schilderen en klussen, wat de bouwkundige van VEH even lastig vond. Maar slechts een aantal kleinere punten die keurig zijn opgelost. Daarna vele uren klussen en zweten.

We denken dat veel bouwbedrijven een voorbeeld aan jullie instelling en communicatie kunnen nemen. Twentse nuchterheid en dat klikte bij ons natuurlijk gelijk.

Fijne kerst en goat goan,

Barto en Kim

van den Berg

28 december 2017 Gisteren vond de oplevering van ons nieuwe en door ons als prachtig ervaren woonhuis (zie bijlage) in Uddel plaats. In de eerste plaats wil ik jullie als directie en vanzelfsprekend ook jullie overige medewerkers (met name ook de werknemers die bij de bouw en realisatie hieraan ook hebben bijgedragen en waarvan wij geen emailadres hebben) bedanken voor de getoonde inzet. Ik heb de samenwerking, begonnen bij de Bouwbeurs in het najaar van 2016 in Utrecht (waarbij wij met Rugter en Eelco voor het eerst kennismaakte) via de ontwerpfase door Eelco in november/december 2016 tot aan de vele contacten en werkzaamheden daarna. In het bijzonder wil ik ook de contacten met Henk Wessels en Jan Mark benoemen. Ik heb gisteren via Henk en aan de 2 aanwezige werknemers van Variahuis onze dank overgebracht voor alle door jullie verrichte inspanningen en werk dat er is verricht in een eerder dan door ons verwachte doorlooptijd!
Mocht het nodig zijn dan willen wij graag als referentie fungeren voor jullie (potentiële) opdrachtgevers.

met hartelijke groet,

Henk Jan en Joke

W van den Hoorn

03 juni 2016 Vandaag is ons huis opgeleverd. Wij zijn zeer blij met het resultaat. De prijs kwaliteitverhouding is zeer goed te noemen en zijn dan ook verrast over de mooie en gedegen afwerking. Ook de mensen, zowel op kantoor als op de bouwplaats, zijn meer dan prettig in de omgang en elk puntje van aandacht werd zonder discussie opgelost. Wij zijn dan ook zeer blij met onze keuze voor Terharmsel/Variahuis en wij zullen hen zeker aanbevelen. Onze complimenten en dank gaan in het bijzonder uit naar Eelco, Arnoud, Henk, de timmermannen enzovoort die aan ons huis hebben gewerkt! Betrouwbare aannemers bestaan nog.

Groeten,
W van den Hoorn

Gruitroij

12 mei 2015 Een superhuis gebouwd, na 5 jaar geen enkel mankement tegen gekomen.

Kan deze enthousiaste onderneming iedereen aanbevelen.

Fam Gruitroij
Westervoort

Tanja en Rene

22 oktober 2014 Dag bram, heel hartelijk dank voor alles!
Wij zijn erg blij met de woning. Maar ook het bouwproces was voor ons met jullie heel plezierig, fijne contacten, vaklui, en problemen snel en kordaat oppakken.

Nogmaals dank, zal jullie zeker aanbevelen bij mensen die willen bouwen.

Tanja en Rene

Nasser, Elles en kinderen

18 juli 2014 Het hele geweldige team van Ter Harmsel/Variahuis enorm bedankt voor het samen bouwen van ons mooie huis.
Voor alle tijd, moeite, aandacht, zorg en humor van alle kanjers; ook alle kanjers die zo hard gewerkt hebben achter de schermen!
Jullie hebben het mogelijk gemaakt om samen met ons onze droom werkelijkheid te laten worden.

Heel erg bedankt!!!

John

16 juli 2014 Na een intensieve bouwperiode gaan wij genieten van ons nieuwe huis en we komen na de bouwvak nog zeker even langs in Rijssen, om jullie persoonlijk te bedanken. Want we zijn (nog steeds) blij dat we dit project met jullie zijn aangegaan en niet met een andere bouwer!!

Elles

02 juli 2014 Ha Erik,

Heel leuk en spannend; we krijgen de sleutel van jullie op maandag 14 juli!

Ik zie ons nog zitten aan de oude keukentafel in het oude huisje al brainstormend over ons nieuwe huis!
Geweldig he dat het nu bijna zover is en wat wordt er hard gewerkt zowel voor als achter de schermen…. Dank voor je inzet tot zover Erik!!

Groetjes en een fijne dag,
Elles

Jan en Greetje Keij

14 maart 2014 Dag Erik,

We hebben de laatste tijd niet zoveel contact gehad. Maar gisteren is ons huis opgeleverd. We zijn er zeer gelukkig mee! Mede omdat we de indruk hebben dat jullie goed werk hebben geleverd. De contacten met Henk en Dick verliepen prima – volgens ons mensen met hart voor de zaak. Een mooi bedrijf.

Iedereen die het maar horen wil zullen we graag aanraden met jullie in zee te gaan als ze een huis willen bouwen.

Bedankt tot zover en hartelijke groet,

Jan en Greetje

PS: bedankt ook voor de bloemen

Dinand Klarenbeek

04 maart 2014 Wij hebben goede ervaringen met Variahuis wij raden u dan ook aan om te informeren naar de vele mogelijkheden.

Johan

12 februari 2014 Variahuis is voor mij de laatste 8 maanden een betrouwbare leverancier geweest.

Johan

Annelies Rehorst

04 februari 2014 We wonen inmiddels 2 maanden in ons nieuwe huis en zijn zeer tevreden! Erg goede, betrouwbare en snelle bouwer. We kijken positief terug op de bouw van ons droomhuis. Zeker een aanrader!

Mark Schrooten

16 januari 2014 Wij waren heel blij met Variahuis. Elke vraag werd beantwoord en krijgen gelijk een goed gevoel.

Egbert Prins

14 januari 2014 Meer dan een jaar geleden zijn we met VARIAHuis in overleg gegaan over een te bouwen vrijstaande woning op een kavel aan de Vlashoek te Ede. Op basis van bepaalde type woningen heeft VARIAHuis actief meegedacht en getekend om tot een passend ontwerp te komen. Uiteindelijk hebben we zaken gedaan met VARIAHuis. Sinds eind 2013 wonen we in deze woning.

De aanleiding om met VARIAHuis ons bouwplan te realiseren waren de resultaten die ze hebben gerealiseerd in de buurt van onze woning. Meebepalend was ook het pro actief meedenken, kennis van lokale vergunningstrajecten, degelijke metsel- en voegwerk en solide kozijnen. Ze zijn flexibel binnen de gemaakte afspraken en staan open voor wederzijds overleg, ook tijdens de bouw. Ten opzichte van andere aannemers kon VARIAHuis ons tegen de beste prijs/kwaliteit deze woning leveren.
Voor mij was het punt van flexibelheid, meedenken en het mogen gebruiken van bepaalde materieel/gereedschappen belangrijk. VARIAHuis heeft de woning casco gebouwd (vergunning geregeld, constructief op orde, wind- en waterdicht en tevens levering van de binnenmuren inclusief binnendeuren en kozijnen). Zelf heb ik tijdens de bouwwerkzaamheden van VARIAHuis, eigen werkzaamheden mogen en kunnen verrichten en heb na oplevering de woning verder afgebouwd.
Al met al tevreden met het behaalde resultaat.

Egbert, Nelleke, Fokko en Liesbeth Prins

Jan Wolter Post

08 februari 2014 Beste Arnoud, Eelco en alle medewerkers van Variahuis/Ter Harmsel,

We willen jullie bedanken voor wat jullie dit jaar hebben kunnen realiseren en het prettige contact met Variahuis. We zijn onder de indruk van de snelheid en professionaliteit van wat jullie voor ons huis in Ketelhaven hebben gedaan. Erg leuk om zo onze droom gestalte te zien krijgen!

We zijn tot dusver erg tevreden en we kijken er erg naar uit om in het begin van het nieuwe jaar in ons prachtige huis te kunnen wonen.

We wensen jullie hele prettige kerstdagen en jaarwisseling en natuurlijk alle goeds voor 2014 !

Jan Wolter en Tess
(fam. Post)

Gerard van Meeuwen

26 december 2013 In januari ging de eerste paal de grond in en eind maart was onze woning af. Wij zijn bijzonder tevreden over Variahuis! Waar andere bouwers moeilijk doen over zelfwerkzaamheden, gaf Variahuis ons toegang en volledige medewerking om tijdens de bouw enkele klussen zelf uit te voeren waarbij de planning keurig intact bleef.
Kenmerkend voor Variahuis: de hoge kwaliteit, traditionele bouwwijze, snelheid (ook de restpuntjes werden binnen een week opgelost!), flexibiliteit, deskundigheid en dit alles tegen een uitstekende prijs.
Ook wij hebben vooraf bij andere bouwers offertes opgevraagd (incl. een andere grote bouwer met hoofdkantoor in Rijssen). Variahuis kon al onze wensen uitvoeren en tegen de beste prijs. Het bouwproces verliep super en nu wij al enkele maanden in de woning zitten kunnen wij melden dat de kwaliteit uitstekend is! Ga zo door!

Nelleke en Cees de Jonge

22 november 2013 Erik, Dick, Henk en alle verdere medewerkers,

Wij willen jullie bij deze alvast bedanken voor wat jullie dit jaar voor ons hebben gedaan.
Ons huis is bijna klaar en het is precies geworden zoals we het wilden.
Het is zeer plezierig om door jullie bedrijf een huis te laten bouwen.
Een fantastisch professioneel team die met p***e een kwalitatief hoogstaand product neerzetten.
Gefeliciteerd, we kunnen alleen maar heel erg blij zijn dat we voor jullie bedrijf gekozen hebben,
we zouden het zo weer doen.

We wensen jullie hele fijne feestdagen en voor 2014 een gezond en ook in zakelijk opzicht een goed jaar.

Nelleke en Cees de Jonge

Meer informatie?

Vraag direct een brochure aan

Ga verder Brochure aanvragen

ONTZORGD UW EIGEN HUIS BOUWEN

Uw eigen huis bouwen is makkelijker dan het lijkt, wanneer u een betrouwbare aannemer heeft. VARIAhuis begeleidt u graag als u zelf uw huis wilt bouwen en biedt een totaalpakket van diensten aan: van ontwerp tot oplevering. Voor de realisatie van uw huis geeft VARIAhuis een vaste prijs, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. En ook de nodige vergunningen worden door VARIAhuis geregeld. Zo kunt u zonder zorgen u uw eigen huis bouwen.


Snel naar:

• Duurzaam bouwen

• Modulair bouwen

• Catalogusbouw

• Houtskeletbouw

• Herenhuis bouwen

• Passief bouwen

• Ecohuis bouwen

• Amerikaans huis bouwen

• Energiezuinig bouwen

• Ecologisch bouwen

• Klein huis bouwen

• Ondergronds bouwen

• Noors huis bouwen

• Traditioneel bouwen

Zelf een vraag stellen?