Beaujolais

Ruimtelijk en praktisch

Zodra een woning veel ruimte biedt, gaat dat vaak ten koste van de praktische aspecten ervan. Het woningtype Beaujolais biedt u echter het beste van beide werelden: de ruimte die deze woning u biedt is vooral erg bruikbaar. De indeling van de woning is namelijk zeer flexibel. U kunt dus zelf bepalen hoe u de vele ruimte van de Beaujolais wilt benutten. Zo ontstaat vanzelf uw ideale woning!

De eerste verdieping van de Beaujolais kent geen schuine wanden, dus ook hier profiteert u optimaal van de ruimte. Dat geldt ook voor de ruime zolder, die zeer geschikt is als slaapkamer. U ziet het: met het woningtype Beaujolais kunt u werkelijk alle kanten op. Laat u inspireren door de uitgebreide ruimte van deze schitterende woning!

Bekijk

Bordeaux

Statig en inspirerend

Laat u inspireren door de Bordeaux! Dit woningtype ziet er niet alleen heel statig uit, maar biedt u bovendien alle ruimte. U kunt uw woning indelen op uw eigen manier. Vrijwel alles is mogelijk, dus bedenk het maar!

De Bordeaux is een grote woning met zeer veel ruimte op de benedenverdieping. Heeft u altijd al op de begane grond willen slapen? Met deze woning wordt het eindelijk mogelijk. Of zat u te denken aan een kantoor aan huis? Ook dat is geen enkel probleem met dit woningtype. U kunt echt alle kanten op wat de indeling betreft. Op welke manier laat u zich inspireren door de Bordeaux?

Bekijk

Languedoc

Karakter en uitstraling

Zoekt u optimaal woongenot in een huis met karakter? Dan is het woningtype Languedoc zeker iets voor u! Het is een huis met een ruime indeling en de mogelijkheid voor een op de tuin gerichte keuken met grote openslaande deuren. Ook de bovenverdieping is ruim opgezet met drie grote slaapkamers en een luxe badkamer.

Doordat Languedoc een groot woningtype is, heeft u alle ruimte tot uw beschikking. U kunt uw woning flexibel indelen, zodat u er een echt thuis van kunt maken. Door de vele ruimte kunt u zelfs op zolder een slaapkamer maken in dit prachtige herenhuis. Languedoc biedt alle woongenot en levensvreugde die u associeert met de wijnstreek waar het woningtype naar genoemd is. U begeeft zich als snel in Zuid-Franse sferen dankzij uw nieuwe woning!

Bekijk

Roussillon

Karakteristiek en gedetailleerd

Als u een karakteristieke woning zoekt dan hebt u deze gevonden in woningtype Roussillon. De woning is bovendien niet alleen mooi, maar ook nog eens zeer praktisch. De indeling is zeer flexibel, dus uw wensen en eisen zijn het uitgangspunt voor het eindresultaat. Deel uw nieuwe woning in zoals u dat prettig vindt!

Het zijn vooral de schitterende technische details die het woningtype Roussillon tot een favoriet van velen maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de zinken bakgoot voor uw hemelwaterafvoer die ondersteund kan worden door ingemetselde gootklossen? Daarmee kiest u voor waterdichtheid, duurzaamheid en natuurlijk een chique uitstraling. Kies dus ook voor Roussillon als u van aansprekende details houdt!

Bekijk

Gascogne

Betaalbaar en flexibel

De atmosfeer van het zuidwesten van Frankrijk is verankerd in het woningtype Gascogne, dat genoemd is naar een historische provincie van dit land. Het mooiste is echter dat u er een op en top Nederlandse prijs/kwaliteitverhouding bij mag verwachten. Deze woning bewijst dat het mogelijk is om met eenvoud heel ver te komen op het gebied van flexibiliteit.

Het woningtype Gascogne biedt u op een uitmuntende manier waar voor uw geld. De prachtige eenvoud van de woning biedt u talloze mogelijkheden qua indeling. U deelt uw huis dus in op de manier die het beste past bij uw gezinssituatie, wensen en eisen. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs per kubieke meter!

Bekijk

Bergerac

Eigenwijs en eenvoudig

Zoekt u een woningtype dat net even anders is dan de rest? In dat geval zal het type Bergerac u zeker kunnen bekoren. Doordat het dak een wolfseind heeft, valt het direct op tussen andere woningen. De afgeschuinde kant aan de korte zijde van het dak maakt het ontwerp heerlijk eigenwijs. Geen wonder dat dit woningtype vooral in het vrije buitengebied te bewonderen valt.

Toch is het woningtype Bergerac verder heel eenvoudig qua opzet. U krijgt echter alle mogelijkheden om op uw eigen manier uw woning in te delen. U kunt uw robuuste woning helemaal aanpassen aan uw persoonlijke wensen, want er is zeer veel mogelijk op het gebied van indeling. Kies dus voor eigenwijs en eenvoudig met Bergerac!

Bekijk

Kangoeroewoning

Uw eigen woning bouwen. De droom van uw leven, en wellicht ook wel de grootste uitgave van uw leven. Wie wil er dan niet oud worden in zijn droomhuis…

Bij het ontwerpen van uw woning kunnen we u adviseren voor al uw wensen, ook als deze gaan om een woning die levensloopbestendig is. graag stellen we onze expertise tot uw dienst.

In de maatschappij waarin de zorg verandert, verandert ook de woonwens. Rekening houden met de toekomst noemen we nu “levensloopbestendig”. Regeren is immers vooruitzien.

Het kan zijn dat u nu al na moet denken over bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de beganegrond. Het zou ook kunnen dat dat nu nog niet hoeft, maar dat het wel een wens is voor de toekomst. Wellicht hebt u een zorgtaak voor mensen in uw omgeving, of wilt u zorgen voor uw ouder(s) en bent u samen uw bouwplannen aan het vormgeven?
 

Bekijk

ONTZORGD UW EIGEN HUIS BOUWEN

Uw eigen huis bouwen is makkelijker dan het lijkt, wanneer u een betrouwbare aannemer heeft. VARIAhuis begeleidt u graag als u zelf uw huis wilt bouwen en biedt een totaalpakket van diensten aan: van ontwerp tot oplevering. Voor de realisatie van uw huis geeft VARIAhuis een vaste prijs, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. En ook de nodige vergunningen worden door VARIAhuis geregeld. Zo kunt u zonder zorgen u uw eigen huis bouwen.


Snel naar:

• Duurzaam bouwen

• Modulair bouwen

• Catalogusbouw

• Houtskeletbouw

• Herenhuis bouwen

• Passief bouwen

• Ecohuis bouwen

• Amerikaans huis bouwen

• Energiezuinig bouwen

• Ecologisch bouwen

• Klein huis bouwen

• Ondergronds bouwen

• Noors huis bouwen

• Traditioneel bouwen

Zelf een vraag stellen?